Zeytun yağlı kartof qızartması

HAZIRLANMA QAYDASI

1. Sobanı 425 dərəcədə qızdırın. Soba qabını zeytun yağı ilə yağlayın. 


2. Kartofların hərəsini 4-6 bərabər dilimə ayırın. Kartofları böyük qaba qoyun. 


3. Sarımsaq, soğan, cəfəri, göy soğan, şüyüd və 2 yemək qaşığı "Zeytun Bağları" sızma zeytun yağını əlavə edin. Kartofları göyərtilər və zeytun yağı ilə yaxşıca qarışdırın. Duz və qırmızı bibər də səpin. 


4. Göyərti və zeytun yağı ilə qarışdırdığınız kartofları soba qabına bir təbəqə halında yayın. 15 dəqiqə bişirin. Sonra sobadan çıxarın və ehtiyatla qarışdırın. Daha sonra kartoflar qırmızı rəng alanadək yenidən 15-20 dəqiqə bişirin. 


5. Sobadan çıxarın və servis edin.

DİGƏR RESEPTLƏR

Niyə Zeytun yağı?

Zeytun yağlarının faydalarını

KƏŞF ET