3 ədəd böyük kartof
4 yemək qaşığı zeytun yağı
1 ədəd orta boy soğan
3 ədəd yumurta
1/2 çay qaşığı duz
1/2 çay qaşığı istiot
1.Qabığını soyduğunuz kartofları halqa formasında incə-incə dilimləyin. Suda yuyub, quruladıqdan sonra bir kənarda gözlədin.
2. Soğanı aypara formasında doğrayın. Yumurtaları dərin qabda duz ve istiotu əlavə edərək çırpın.
3. Zeytun yağını teflon bir tavada qızdırın. Soğanları əlavə edin və 2-3 dəqiqə qovurun.
4. İncə-incə dilimlədiyiniz kartofları əlavə edin və tavanın ağzını bağlayaraq kartofları yumşalana qədər bişirin.
5. Soğanlı kartof qarışımını çırpılmış yumurtaların olduğu qaba tökün. Kartofları əzmədən qarşıdıraraq daha sonra yenidən tavaya alın.
6. Sulanmaması üçün qapağı açıq şəkildə yumurtalar tam bərkləşənə qədər bişirin.
7.Tort forması alan və qabaran omleti servis qaşığı ilə çevirərək o biri üzünü də 3-4 dəqiqə qızardın.